…

Utviklet og produsert i Sverige

Vår historie
arrow down

Standfriend-historien

Hos Mousetrapper har vi ett mål: Ingen skal oppleve smerter eller belastningsskader når de jobber i en ukomfortabel arbeidsstilling. Eller, som vi sier: Fight the Pain.

Alt startet med en datamus i 1994 da den svenske oppfinneren Rolf Strömberg lanserte Mousetrapper – en alternativ mus som forebygger belastningsskader og andre problemer som kan oppstå når du bruker en tradisjonell mus.

Siden den gang har vi utvidet utvalget av «Fight-the-Pain»-produkter, og Standfriend, vårt nyeste familiemedlem, lar deg jobbe både sittende og stående. Med dette produktet kan du jobbe mer komfortabelt lenger.

Slik startet det


Helt fra begynnelsen av har vi evaluert produktutvalget vårt og dagens produkter dekker de fleste jobbsituasjoner, som fremmer en god arbeidsstilling ved skrivebordet. Ergonomisk mus, tastatur, ståmatte, bærbart PC-stativ og underarmsstøtte – men vi manglet et produkt som lar oss jobbe stående.

Våre designere utarbeidet derfor et konsept som oppfylte kravene våre: Vi ønsket et brukervennlig produkt for enkel oppbevaring og med et flott utseende. Noe vi ønsker å se i hjemmet vårt og bruke hver eneste dag i mange år.

“Vi ønsker å være en god samfunnsaktør og bidra med det vi kan som en teknologibedrift.”

Anders Ehnbom, administrerende direktør

Bærekraftig virksomhet


Bærekraft er kjernen i virksomheten vår, og som en teknologibedrift forsøker vi å minimere miljøpåvirkningen. Les mer om våre ambisjoner her.

Lokal produksjon i Sverige er helt naturlig for oss. Det reduserer transportbehov og gir oss full oversikt over hele produksjonen, noe som bidrar til høy kvalitet og sikrer en bærekraftig prosess. Alle materialer – fra emballasje til produkt – er bærekraftig produsert. Standfriend er produsert i Småland-regionen, kjent for entreprenørånd og håndverk av høy kvalitet. Regionen er også hjemstedet til flere anerkjente svenske design- og produksjonsselskaper, som IKEA og Husqvarna.

Vi hører ofte at miljøbevissthet handler om å kjøpe noe som varer lenge. Og målet vårt er at Standfriend vil være en trofast følgesvenn i mange år, og hvem vet? Kanskje også neste generasjon vil bruke den som et Fight the Pain-produkt.