…

Hvorfor Mousetrapper?

Se video

Vondt i arm, skulder eller nakke? Mousetrapper er musealternativet som forebygger musearm og andre problemer som kan oppstå ved arbeid med en tradisjonell datamus. Den sentrerte plasseringen til Mousetrapper foran tastaturet gir en god ergonomisk arbeidsstilling med armene nær kroppen og hendene nær tastaturet.

Takket være dette kan du både forebygge og ofte lindre de belastningsskadene som kan oppstå i forbindelse med at du jobber utenfor din egen skulder – slik du gjør med en vanlig datamus. Du trenger altså ikke å strekke deg etter musen på skrivebordet som før. Den brede og myke håndleddsstøtten gir samtidig støtte og avlastning for nakke, skuldrer, arm og håndledd.

Derfor bør du velge Mousetrapper

Arbeide i sentrert stilling

Ved å bruke en sentrert mus, slik som Mousetrapper, jobber du med hendene sentrert foran deg og skuldrene godt på linje. Dette gir en ergonomisk og sunn arbeidsstilling som gjør at armer og hender er avslappet. Dette er avgjørende for å forhindre belastning på armer, skuldre og nakke som senere kan føre til problemer.

Les mer

Skyve eller rulle?

Uansett hvordan du liker å jobbe, har vi et produkt for deg. Med vår unike nettlignende styreplate glir du jevnt, presist og enkelt i to dimensjoner. Hvis du foretrekker å bruke rullestang, er styrestangen perfekt for deg. Den nyutviklede, brede rullestangen i karbonfiber beveger seg jevnt, komfortabelt og uten friksjon.


Control Pad Control Bar

Skreddersydd for deg

En annen forskjell fra vanlige datamus er at du ved hjelp av vårt program MT Keys kan tilpasse knappene på din Mousetrapper slik du vil ha dem. Du kan velge mellom ulike snarveier og funksjoner, som for eksempel å kopiere, lime inn, låse datamaskinen, bytte vinduer osv. På den måten kan du redusere antall klikk og gjøre hverdagen mer effektiv.

Tilpass knapper

…

En svensk oppfinnelse!

Vår første Mousetrapper ble lansert i 1994 av den svenske oppfinneren Rolf Strömberg. Han forsto at den tradisjonelle datamusen ikke var optimal for å oppnå en god ergonomisk arbeidsstilling, noe som førte til at Mousetrapper ble skapt. Med nesten 30 års erfaring med ergonomiske produkter vet vi at belastningsskader som kan oppstå ved kontorarbeid, kan unngås, og dermed unngås også livslange smerter i nakke, arm og håndledd.

Mousetrapper – designet, utviklet og produsert i Sverige.

Les mer

En ergonomisk mus
bare for deg.

Vi vet at alle er forskjellige og har ulike preferanser. Derfor har vi flere forskjellige typer ergonomiske mus. Ønsker du mange tilpasningsbare knapper, muligheten til å arbeide trådløst eller muligheten til å rengjøre med desinfeksjonsmiddel som inneholder opptil 85 % alkohol? Enten du har en fast arbeidsplass eller er konstant på farten, har vi et produkt for deg.

I tillegg kan du prøve våre ergonomiske mus gratis i 14 dager!

Se produkter Prøv gratis
…

 

 

 

En del av en helhet

Bærekraft handler om veldig mye mer enn bare materialvalg og transport. Alt henger sammen, og beslutninger vi tar i dag får konsekvenser for fremtiden. Det handler naturligvis om ansvar for jorden vår og miljøet, men også om å skape gode vilkår for medarbeidere, bidra til samfunnsnytte og fremme sunn forretningsvirksomhet. I Mousetrapper ønsker vi mer enn bare å ha en velformulert policy. Vi har et sterkt ønske om å være med og dra lasset.

Det er ikke enkelt. Rollen som produsent får konsekvenser som det kan være vanskelig å ha oversikt over. Men så langt det er mulig, ønsker vi å være en del av en helhet og ta vårt ansvar.