…

Dette er Mousetrapper

Den svenske oppfinneren Rolf Strömberg lanserte vår første Mousetrapper i 1994. En suksess som i dag er markedsleder i Norden og lanseres internasjonalt. I dag vet vi, og de fleste ergonomer og arbeidsterapeuter, at smerter ved bildeskjermen kan unngås.

Mousetrapper designes, utvikles og produseres i Sverige og vi er stolte over å kunne ha full kontroll over hele prosessen.

…

Design for en enklere hverdag


Design er noe av det viktigste vi har. Pen design gjør at vi ønsker å bruke et produkt og funksjonell design gjør dessuten at det hjelper sin bruker.
I Mousetrapper jobber vi hele tiden med begge deler der vi gjør alt for at våre produkter skal være mest mulig estetisk tiltalende – uten å fire på funksjonaliteten. Med nettopp funksjonell design hjelper vi brukeren på beste måte.

Se våre produkter

 

 

 

En del av en helhet

Bærekraft handler om veldig mye mer enn bare materialvalg og transport. Alt henger sammen, og beslutninger vi tar i dag får konsekvenser for fremtiden. Det handler naturligvis om ansvar for jorden vår og miljøet, men også om å skape gode vilkår for medarbeidere, bidra til samfunnsnytte og fremme sunn forretningsvirksomhet. I Mousetrapper ønsker vi mer enn bare å ha en velformulert policy. Vi har et sterkt ønske om å være med og dra lasset.

Det er ikke enkelt. Rollen som produsent får konsekvenser som det kan være vanskelig å ha oversikt over. Men så langt det er mulig, ønsker vi å være en del av en helhet og ta vårt ansvar.

 

 

 

Utvikling for morgendagens krav


Vi lever i en verden i stadig forandring. Kravene fra både brukerne og markedet endrer seg hele tiden. Vår dyktige utviklingsavdeling jobber hver dag med å finne løsninger som ligger i forkant. Vil du vite mer om hvordan vi arbeider for å utvikle våre produkter?

Les mer
…

Lang erfaring!

29 år for å være nøyaktig! Så vi tør å si at vi vet hva vi snakker om. Siden starten i 1994 har vi jobbet hardt for hele tiden å forbedre og utvikle bransjen. Med smarte innovasjoner og banebrytende teknologi er vi alltid på utkikk etter neste trinn for å skape neste generasjons ergonomiske produkter.

…

Meld deg på nyhetsbrevet vårt!

I Mousetrapper streber vi etter å utvikle oss som bedrift i et voksende marked. Abonner på nyhetsbrevet vårt i dag, slik at du ikke går glipp av produktnyheter og oppdateringer om vårt arbeid med å finne ergonomiske løsninger.

Meld deg på her